Del på facebook
Hjem Menyer og vinkart Selskapsmenyer
PDF Skriv ut E-post

 

SELSKAPSMENY VÅR 2014

MARKVIEN MAT & VINHUS

Meny 1

Asparges

Så fort årets asparges har kommet opp fra jorda, er vårt kjøkken klar til å tilberede dem for deg. Aspargesen kokes lett før den får noen dråper sitronsaft. Aspargesen anrettes med 64ºc confitert eggeplomme. Sjalottløken kommer i to varianter; syltet og tørket. Serveres med rugchips og nøttesmør.

Asparagus with egg yolk  and  onion.

Uer

Etter at skinnet er behørig skrapet, snittes det og fileten stekes på skinnsiden. Til dette serverer vi risotto tilsmakt med  safran. Den kremede sausen er basert på fiskekraft og er også med safran.

Norwegian redfish with risotto.

Ibericogris

Fra den sørvestlige delen av Spania får vi denne delikatessen. Frittgående Iberico-svin beiter ute og spiser store mengder eikenøtter som gir et smakfullt kjøtt. Nakkestykker deles i skiver og stekes. Til kjøttet serveres karamelliserte eplebåter og gulerotpure. Sausen  er også  med eple.      

Iberico Pig with caramelised apples,  carrot pure and apple sauce.

Sjokoladefondant

Blander man mørk sjokolade med ørlite grann mel, litt smør og egg, får man et bakverk som kan stekes ved sterk varme og serveres varm og flytende inni. Fondanten serveres med vaniljeis.

Chocolate fondant. Vanilla ice cream.

3 retter kr 520,-

4 retter kr 650,-

 

Til våre smaksmenyer tilbyr vi tihørende vinmenyer

7 Retter

Asparges

64ºc  eggeplomme

Syltet & tørket sjalottløk

Nøttesmør

Rugchips

*****

Skjell & skalldyr

Papardelle

Skalldyrbuljong

*****

Breiflabb

Potet & hvitløkspuré

Tomatchips

Oliven & kapers

Tomatsaus

*****

Andelever

Brioch

Frissesalat

Druemarmelade

*****

Kalv

Lardo

Skorsonnepuré

Vårrøtter

Salviesjy

*****

Ost

Spør din servitør

*****

Marengs

Mandelkrem & krokan

Aprikos

Aprikossorbet

7 retter  kr 875,-

 

5 Retter

Asparges

64ºc  eggeplomme

Syltet & tørket sjalottløk

Nøttesmør

Rugchips

*****

Breiflabb

Potet & hvitløkspuré

Tomatchips

Oliven & kapers

Tomatsaus

*****

Kalv

Lardo

Skorsonnepuré

Vårrøtter

Salviesjy

*****

Ost

Spør din servitør

 

*****

Marengs

Mandelkrem & krokan

Aprikos

Aprikossorbet

5  retter  kr 685,-

 

3 Retter

Asparges

64ºc  eggeplomme

Syltet & tørket sjalottløk

Nøttesmør

Rugchips

*****

Kalv

Lardo

Skorsonnepuré

Vårrøtter

Salviesjy

*****

Marengs

Mandelkrem & krokan

Aprikos

Aprikossorbet

3 retter  kr 495,-

Til våre smaksmenyer tilbyr vi tihørende vinmenyer


 

LAST_UPDATED2
 
Norwegian English French German Italian Japanese