Del på facebook
Hjem Menyer og vinkart Selskapsmenyer
PDF Skriv ut E-post

 

SELSKAPSMENY VINTER 2014

MARKVIEN MAT & VINHUS

Meny 1

 

Sjøkreps & Kongekrabbe

Her kombinerer vi to av våre favorittråvarer fra havet. Vi renser de kjøttfulle beina fra kongekrabben som stekes før de vendes inn med vår ferske pasta. Av de gode skalldyrbeina lager vi en luftig saus som vendes inn med krabbekjøttet og pastaen. Retten toppes med en stekt sjøkrepshale.

Fried Kamchatka crab with tomato compote, and shellfish and saffron foam.


Kveite

Kveite er av de rettene som til stadighet dukker opp på menyen her i huset. Beinfrie kveitestykker stekes og serveres med pure kokt på grønne erter. De små røde perleløkene er syltet med epleeddik og skorsonerrøttene er kremet. Det hele toppes med friterte kapers og aromatisk nøttesmør med soya.    

Halibut with pickled onion, creamy black salsify.


Villsvin

Godt mørnet ytrefilet av villsvin helstekes og hviles slik at du får saftig og  velsmakende kjøtt. Portobellosopp bakes med urter og serveres sammen med  sellerirot-og eplepuré. Rotgrønnsakene er stekt med god olivenolje. Det hele avrundes med en portvinsjy.  

Sirloin of wild boar with celery and apple pure and port wine sauce.


Sjokolade Nemesis

Dette høyt adelige, fløyelsbløte, bakverket laget på mørk sjokolade er dampa i ovn.  Sjokoladekaken serveres på epleterrine og maltkaramell. For å heve retten enda et nivå anrettes den med en sorbet basert på pasjonsfrukt.  

Chocolate cake ”Nemesis” with apples,  malt caramel and passion fruit sorbet.


3 retter kr 585,-

4 retter kr 685,-


 

SMAKSMENYER VINTER 2014

Til våre smaksmenyer tilbyr vi tihørende vinmenyer

Vi tilbyr her et utvalg smaker fra vår meny


8 Retter

Ishavsrøye

Agurk og stangsellerisalat

Ristet blomkål og blomkålpure

Blomkålskum med pepperrot

*****

Sjøkreps og kongekrabbe

Tagliatelle

Skalldyrsaus

*****

Andelever & oksehaleterrine

Rista pistasjkjerner

Portvinskokt pære og pæresorbet

*****

Reinsdyrcarpaccio

Tyttebær

Pinjekjerner

Karse

Parmesan

*****

Skrei

Auberginepure

Bondebønner og reddiker

Glasert borretaneløk

Hvitvinglace

*****

Lammefilet

Savoykål

Løk-og hvitløkspure

Sylta gresskar

Sennepsjy

*****

Ost

Spør din servitør

*****

Yoghurtmousse

Oreocrumble

Cantaloupemelonsorbet


8 retter     kr 875,-


Smaksmeny

 

6 Retter


Ishavsrøye

Agurk og stangsellerisalat

Ristet blomkål og blomkålpure

Blomkålskum med pepperrot

*****

Sjøkreps og kongekrabbe

Tagliatelle

Skalldyrsaus

*****

Skrei

Auberginepure

Bondebønner og reddiker

Glasert borretaneløk

Hvitvinglace

*****

Lammefilet

Savoykål

Løk-og hvitløkspure

Sylta gresskar

Sennepssjy

*****

Ost

Spør din servitør

*****

Yoghurtmousse

Oreocrumble

Cantaloupemelonsorbet


6 retter kr   685,-


Smaksmeny

 

4 Retter

Ishavsrøye

Agurk og stangsellerisalat

Ristet blomkål og blomkålpure

Blomkålskum med pepperrot

*****

Lammefilet

Savoykål

Løk-og hvitløkspure

Sylta gresskar

Sennepssjy

*****

Ost

Spør din servitør

*****

Yoghurtmousse

Oreocrumble

Cantaloupemelonsorbet

4 retter kr   495,-

 


Til våre smaksmenyer tilbyr vi tihørende vinmenyer

Vi tilbyr her et utvalg smaker fra vår meny


 

LAST_UPDATED2
 
Norwegian English French German Italian Japanese