Del på facebook
Hjem Menyer og vinkart Selskapsmenyer
PDF Skriv ut E-post

 

SELSKAPSMENY SENSOMMER 2014

MARKVIEN MAT & VINHUS / DR. KNEPPS VINBAR

Meny 1

Makrell

Små makrellfileter lettsaltes før de bakes på 60 grader med olivenolje, cherryeddik og hvitvin.  Serveres med pure og syltet blomkål. Makrellen anrettes med en liten salat og pepperotmajones.

Baked mackerel with colyflower and horsrettich mayonais.

 

Kveite

Kveite er av de rettene som til stadighet dukker opp på menyen her i huset. Beinfrie kveitestykker stekes og serveres med syltede beter og bladspinat. God fiskekraft er kokt inn med hvitvin, kremfløte og smakt til med ramsløk

Halibut with  pickled beets and spinach .

 

Okse

Stykker av marmorert norsk ytrefilet helstekes og den rike kjøttsmaken forsterkes med kjøttet som er plukket av kokte oksehaler. Sellerirot, kokt og kjørt til pure og serveres sammen med kokt perlespelt og små, bakte plommetomater. Sausen er tilsmakt med rødvin, sjalottløk og persille

Sirloin of beef and oxetail. Celery purée and red wine sauce

 

Sjokolademousse

Når utgangspunktet er mørk sjokolade med høy kakaoprosent, kaffe, kremfløte og cognac kan en ikke unngå å ende opp med en mørk og smakfull mousse. Under moussen ligger det en tynt bakverk med hasselnøtter. De søte plommene er syltet med anis og sorbéen er laget av rømme.

Chocolate mousse with plums and sour cream sorbet

3 retter kr 575,-

4 retter kr 695,-

 

Dagens meny / Today’s menu

Hver dag kommer vi over spesielt gode råvarer. Med utgangspunkt i disse råvarene komponerer vi dagens meny, du kan velge mellom 3, 4 eller 5 retter.

3 retter kr 415,-

4 retter kr 495,-

5 retter kr 565,-

 

LAST_UPDATED2
 
Norwegian English French German Italian Japanese
Banner