Del på facebook
Hjem Menyer og vinkart Meny i vinbaren
PDF Skriv ut E-post

Rakfisk

Rakfisk fra Valdres med lefse, rødløk, rømme.   Kr 158,-

Fermented trout, traditional Norwegian style


Hellefisk & kongekrabbe

Små stykker av hellefisk lettsaltes før de bakes på 60 grader med olivenolje, Sherryeddik og hvitvin. Kjøtt fra kokt kongekrabbe  kuttes og vendes inn med dillmajones til en lett salat. Anrettes med skalldyrgelé, urteolje og rugchips.    Kr 182,-

Escabesch of halibut and  Norwegian King Crab salad with dill majonais.


Carpaccio av elg

Løvtynne skiver av elgkjøtt anrettes med ruccula, rista pinjekjerner og parmesan. Majonesen er tilsmakt ramsløk. Kr 172,-

Carpaccio of elk with parmesan, ruccula and ramson mayonnaise


Villsvinterrine

Hode- og bogkjøtt av små villsvin fra Glittersjå kokes forsiktig før kjøttet plukkes og legges i press med julekrydder og urter. Den ferdige terrinen skjæres i skiver og nytes med sylta blomkål og agurker. Serveres selvfølgelig med en god, grov sennepssaus. Kr 148,-

Wild Boar terrine. Pickeled cauliflower and mustard sauce.


Risotto

Carnaroliris fra Maremma kokt med hvitvin, gresskar, spinat og parmesan.  Kr 158,-

Risotto with pumkin and spinach.

 

Dagens meny / Today’s menu

Hver dag kommer vi over spesielt gode råvarer. Med utgangspunkt i disse råvarene komponerer vi dagens meny, du kan velge mellom 3, 4 eller 5 retter.

Se tavle for dagens anbefalinger.

3 retter kr 415,-

4 retter kr 495,-

5 retter kr 565,-

 

Dagens forrett  kr 120,-

Dagens kjøtt/fisk  kr 225,-

Dagens dessert  kr 95,-

 

Spekemat fra Edizioni Riccardo Franchi

Utvalg av pølser, skinke med kapers, oliven,

artiskokker og aioli   liten kr 178,-  /  stor kr 212,-

 

Bresaola Sottafesa Montana med vellagra parmesan  kr 162,-

Serranoskinke og manchego kr 158,-

 

Hovedretter

Torsk

Stekt juletorsk med saltbakt rødbet, potetpuré på fjellmandel og krema fennikelsaus.  Kr 288,-

Cod with  baked beetroot,  potato puree  and fennel sauce.


Pinnekjøtt

Dampa pinnekjøtt med rotmos og sjy.  Kr 374,-

Salted & dried ribs of mutton Norwegian style.

 

Hjort

Hjort ytrefilet med sellerirot- og eplepuré. Stekt savoykål med bacon og timiansaus.   Kr 272,-

Deer with celery root and apple puree, fried bacon and Savoy cabbage.  Thyme sauce.

Entrecôte

Aspargesbønner og kongeøsterssopp. Rødvinsaus med sjalottløk og persille.

Rib eye steak with green beans and mushrooms. Red wine sauce. Kr 268,-

 

Andeconfit

Lettsalta andelår fra Holte gård med Puylinser, rotgrønnsaker og savoykål.  Kr 236,-

Confit of duck leg with lentils and savoy cabbage.

 

Dessert

Sjokolademousse

Mørk sjokolademousse på hasselnøttbunn. Sitrussalat og vaniljeis.   Kr 106,-

Chocolate mousse with citrus sallad and vanilla ice cream


Multer

Krydderkake med anis og marinerte multer, -sorbet og -saus. Kr 118,-

Cloudberries and Spicy Cake.


Riskrem

Klassisk riskrem kokt med vanilje, rista mandler og kirsebærsaus.  Kr 108,-

Rice cream with almonds and cherries.

Ostekake

Bakt ostekake servert med bringebærsaus. Husets absolutte klassiker!    Kr 92,-

 

Baked cheese cake with raspberry sauce.

Ost

Utvalgte oster fra Mons Fromager Affineur ( 30 gr pr.stk )

Serveres med litt søtt tilbehør og knekkebrød.

1 ost kr 45,- / 3 oster kr 135,- / 6 oster kr 260,-

Selection of ripe Cheese

 

SMÅTT OG GODT

Marinerte oliven, sorte og grønne fra Villa Faraldi og Napoli  kr 45,-

Artiskokker, marinert med god olivenolje og urter kr 48,-

 
Norwegian English French German Italian Japanese
Banner