Del på facebook
Hjem Menyer og vinkart Meny i vinbaren
PDF Skriv ut E-post

Meny høst 2014

Markveien Mat & Vinhus / Dr. Kneipps vinbar

Forretter / Småretter

Blåskjell

Hvitvinsdampa blåskjell med krema saus. Kr 158,-

Mussels with creamy sauce.

 

Kongekrabbe

Stekt kongekrabbe med blomkålpuré og safransylta blomkål. Dillkrem.Kr 186,-

Fried Norwegian King Crab with cauliflower and dill cream.

 

Andelever

Skiver av andeleverterrine serveres med portvinskokt pære, kirsebær og brioche.  Kr 168,-

Terrine of duck liver with pear, cherries and brioche.


Carpaccio av kalv

Løvtynne skiver av økologisk Rørosfe anrettes med ruccula, rista pinjekjerner og parmesan. Majonesen er tilsmakt trøffel. Kr 172,-

Carpaccio of veal with parmesan, ruccula and truffle mayonnaise.


Risotto

Carnaroliris fra Maremma kokt med hvitvin, gresskar, spinat og parmesan.  Kr 158,-

Risotto with pumkin and spinach.

 

Dagens meny / Today’s menu

Hver dag kommer vi over spesielt gode råvarer. Med utgangspunkt i disse råvarene komponerer vi dagens meny, du kan velge mellom 3, 4 eller 5 retter.

Se tavle for dagens anbefalinger.

3 retter kr 415,-

4 retter kr 495,-

5 retter kr 565,-

 

Dagens forrett  kr 120,-

Dagens kjøtt/fisk  kr 225,-

Dagens dessert  kr 95,-

 

Spekemat fra Edizioni Riccardo Franchi

Utvalg av pølser, skinke med kapers, oliven,

artiskokker og aioli   liten kr 178,-  /  stor kr 212,-

 

Bresaola Sottafesa Montana med vellagra parmesan  kr 162,-

Serranoskinke og manchego kr 158,-

 

Hovedretter

Breiflabb

Stekt breiflabbmedaljong med karamellisert hvitløkspuré, grønnkål og gulerøtter. Krema saus med lakserogn, selleri og cherryeddik.   Kr 288,-

Monkfish with garlic pure, green cabbage and carrot. Creamy sauce with celery.

Lammeskank

Ovnsbakt lammeskank servert med pastinakk, tørka tomater og potetmos av fjellmandel fra Tylldalen. Rosmarinsaus.   Kr 276,-

Lamb shank with dried tomatoes,  parsnip and mashed potatoes.


Entrecôte

Aspargesbønner og kongeøsterssopp. Rødvinsaus med sjalottløk og persille.

Rib eye steak with green beans and mushrooms. Red wine sauce. Kr 268,-

 

Andeconfit

Lettsalta andelår fra Holte gård med Puylinser, rotgrønnsaker og savoykål.  Kr 236,-

Confit of duck leg with lentils and savoy cabbage.

 

Dessert

Sjokolademousse

Mørk sjokolademousse på hasselnøttbunn. Sitrussalat og vaniljeis.   Kr 106,-

Chocolate mousse with citrus sallad and vanilla ice cream


Epler

Eplekompott kokt med vanilje og sitron. Serveres med havrecrumble, tindvedsorbet og luftig yoghurttopping.      Kr 96,-

Applecompot with crumble and buckthorn sorbet.  


Ostekake

Bakt ostekake servert med bringebærsaus. Husets absolutte klassiker!    Kr 92,-

Baked cheese cake with raspberry sauce.

Ost

Utvalgte oster fra Mons Fromager Affineur ( 30 gr pr.stk )

Serveres med litt søtt tilbehør og knekkebrød.

1 ost kr 45,- / 3 oster kr 135,- / 6 oster kr 260,-

Selection of ripe Cheese

 

SMÅTT OG GODT

Marinerte oliven, sorte og grønne fra Villa Faraldi og Napoli  kr 45,-

Artiskokker, marinert med god olivenolje og urter kr 48,-

 
Norwegian English French German Italian Japanese
Banner