Reservation
Torvbakkgt 12, 0550 Oslo Norway +47 22 37 22 97

Omoss

Vårhistorie

Restaurant ble etablert i 1983 og ligger på Grünerløkka i Oslo. Den lune og koselige restauranten har plass til ca 65 gjester fordelt på flere rom. Kjøkkenet baserer sine menyer det beste råvarer fra norske og kontinentale produsenter.
Vårt prisbelønte vinkjeller huser mange godbiter.

Markveien Mat & Vinhus/span>


VinbarenDr.Kneipp's

INGEN SPISEPLIKT
Dr. Kneipp’s har eksistert siden 1991, men fikk sitt nåværende utseende i 1997. Profilen er løst basert på det italienske Enoteca-konseptet, med én enkel målsetning; å kunne tilby det aller meste av det aller beste innen vin, til en overkommelig penge, samt ditto passende mat til glasset, og flasken. Kvalitet, kunnskap og hyggelige priser skal gå hånd i hånd med mangfold og nytelse, i en upretensiøs atmosfære.

 
  • Avisen VG skrev for mange år siden en karakteristikk som vi synes passer meget godt til restauranten; Dress og dongeri i skjønn harmoni. Her møtes forretningsfolk til en god middag, en uformell aften i trygge omgivelser. Familien feirer mormors 80 års dag eller rett og slett du som privatperson ønsker en trivelig middag, alene eller sammen med venner.
    Jarle Baer
    Jarle Baer

Våradresse

Markveien Mat & Vinhus AS
Torvbakkgt 12
0550 Oslo – Norge
Send oss en epost

+47 22 37 22 97
Finn oss på kartet her


 

Bordbestilling

 

TableBooking