Reservation
Torvbakkgt 12, 0550 Oslo Norway +47 22 37 22 97

TableBooking


  Omoss

  Vårhistorie

  Restaurant ble etablert i 1983 og ligger på Grünerløkka i Oslo. Den lune og koselige restauranten har 45 sitteplasser og eget chambre séparée med plass til 20 gjester. Kjøkkenet baserer sine menyer det beste råvarer fra norske og kontinentale produsenter.
  Vårt prisbelønte vinkjeller huser mange godbiter.

  Markveien Mat & Vinhus/span>


  VinbarenDr.Kneipp's

  INGEN SPISEPLIKT
  Dr. Kneipp’s har eksistert siden 1991, men fikk sitt nåværende utseende i 1997. Profilen er løst basert på det italienske Enoteca-konseptet, med én enkel målsetning; å kunne tilby det aller meste av det aller beste innen vin, til en overkommelig penge, samt ditto passende mat til glasset, og flasken. Kvalitet, kunnskap og hyggelige priser skal gå hånd i hånd med mangfold og nytelse, i en upretensiøs atmosfære.

   
  • Avisen VG skrev for mange år siden en karakteristikk som vi synes passer meget godt til restauranten; Dress og dongeri i skjønn harmoni. Her møtes forretningsfolk til en god middag, en uformell aften i trygge omgivelser. Familien feirer mormors 80 års dag eller rett og slett du som privatperson ønsker en trivelig middag, alene eller sammen med venner.
   Jarle Baer
   Jarle Baer

  Våradresse

  Markveien Mat & Vinhus AS
  Torvbakkgt 12
  0550 Oslo – Norge
  Send oss en epost

  +47 22 3722 47
  Finn oss på kartet her


   

  Bordbestilling